28 червня 2021 року, під час великої Вечірньої на свято свв. Петра і Павла, Дмитро Касіян, син батька Ігоря та Тетяни Касіян, був висвячений у піддиякони преосвященнішим Богданом Данилом, єпархом святого Йосафата в Пармі, штат Огайо. Вечірню святкували у Католицькій церкві Покрови в Пармі, її святкували єпископ Богдан та пастор парафії Михайло Дроздовський.

Присутніми були дружина Дмитра, Тетяна, його батько та мати, його сестра Христина, інші родичі та друзі, а також, деякі парафіяни. Присутніми духовенства були преподобний монс. Михайло Ревтюк, преподобний Андрій Хановський та преподобний Володимир Грицюк. Потім у парафіяльній залі відбувся прийом.

Наступного дня, 29 червня, на св. Петра і Павла, піддиякон Дмитро був висвячений на диякона єпископом Богданом Данилом у Катедрі Святого Йосафата під час Архієрейської Божественної Літургії. Співслужили Божественну Літургію отці Ігор Касіян, Стівен Полівода, Володимир Грицюк, Михайло Дроздовський, Всеволод Шевчук, Святослав Дітчук.

На літургії були присутні преподобний монс. Митрат Михайло Ревтюк та канонік Андрій Хановський, згадані вище сім’я, друзі та парафіяни. Опісля, відбувся прийом в парафіяльній залі , який влаштовувала Єпархія.