У парафії Покрова Пресвятої Богородиці, Пармської Єпархії св. Йосафата відбувся традиційний табір “Веселі канікули з Богом”, у якому взяли участь 207 дітей із місцевих парафій

На запрошення організаторів одну  із Літургій в часі “Веселих канікулів з Богом”  звершив правлячий архиєрей Пармської  Єпархії – владика Богдан Данило. У свому слові владика Богдан пояснив дітям свято Преображення Господнього. Поділився із учасниками свідченням, як добре є бути з Богом та побажав щасливого продовження.

Організаторами табору були молоді аніматори на чолі з о.Богданом Насипаним, сотрудником парафії Покрова Пресвятої Богородиці.”Веселі канікули з Богом” — це чудовий радісний час, наповнений цікавою програмою, який залишає дітям знання про Бога та багато приємних емоцій.

Діти старших команд йшли слідами учасників Всеамериканської Молодіжної Прощі, яка щорічно відбувається у червні на посілості парафії Покрова Пресвятої Богородиці. Подолавши усі перешкоди через ліс та річку втомлені, проте щасливі учасники повернулися голодні на обід. В цей час молодші учасники “Веселих канікулів з Богом” мали різні майстер-класи.

Єднала усіх учасників щоденна свята Літургія. Спільно команди старших та молодших учасників проводили між собою різні ігри та змагання, танцювали банси, переглядали християнські мультфільми тощо. На завершення табору діти проводили час на водяних атракціонах, які дарували їм позитивні емоції.

Табір завершився спільною Літургію дітей та їхніх батьків. В часі проповіді о. Богдан Насипаний закликав батьків памʼятати  про духовне формування дітей, бути прикладом віри і любові до Бога та дбати про національну ідентичність.

Організатори заходу висловлюють щиру вдячність Богові за усіх учасників. Дякуємо за благословення, підтримку та присутність серед нас боголюбивому владиці Богдану Данило.  Складаємо подяку пароху парафії Покрова Пресвятої Богородиці о.крил. Михайлу Дроздовському за його служіння в часі богослужінь. Особливу вдячність складаємо усім хто готував смачні обіди та перекуски  для дітей. Дякуємо волонтерам, які приготували територію парафії до проведення “Веселих канікулів  з Богом”. Хай Господь щедро благословить усіх та подарує можливість зустрітися у наступному році.