У ці дні фільм Справа Рифи презентуватимуть у Пармській єпархії США
25 березня, 18.00, у храмі Пресвятої Трійці, Карнеґі, Пенсільванія, та 2 квітня, о 13.00, в храмі Покрова Пресвятої Богородиці, Парма, Огайо, відбудеться прем’єра нового документального фільму про патріарха Йосифа Сліпого «Справа «Рифи». Фільм створено з нагоди 125-річчя від дня народження патріарха Йосифа Сліпого.

У ці дні фільм Справа Рифи презентуватимуть у Пармській єпархії США

Своє благословення для показів фільму дав владика Богдан (Данило), Єпарх Пармської єпархії святого Йосафата. «Важливо, щоб усі вірні знали і пам’ятали історію гонінь, переслідування і насильної ліквідації нашої Церкви. Не менш важливо усвідомлювати і брати приклад незламності і вірності, які в найдраматичніших обставинах продемонстрував патріарх Йосиф. Тому я дуже радий, що вірні нашої єпархії матимуть нагоду побачити цей фільм», – зазначив владика Богдан.

У ці дні фільм Справа Рифи презентуватимуть у Пармській єпархії США

Одночасно з показами фільму, знімальна група «Живого телебачення» буде проводити зйомки трьох парафії Пармської єпархії з рамках проекту «Жива парафія». Буде проведено зйомки, а відтак змонтовано і представлено широкому загалу парафії катедрального собору Святого Йосафата, парафії храму Покрова Пресвятої Богородиці та парафії Святих апостолів Петра і Павла в м. Ембридж (Пенсильванія).

Департамент інформації УГКЦ